Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN MLADIĆ

Sadio indijsku konoplju na poljoprivrednom zemljištu

indijska konoplja
Ivica Galović/PIXSELL
29.07.2013.
u 11:41

Na poljoprivrednoj površini policija je pronašla 34 stabljike konoplje visine do 265 centimetara

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici kriminalističke policije PU Vukovarsko-srijemske utvrdili su da je 25-godišnjak iz Vinkovaca počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Prema navodima policije, ovaj Vinkovčanin na poljoprivrednoj površini, koja se nalazi na području Vinkovaca, sadio je zabranjene stabljike indijske konoplje. Na toj poljoprivrednoj površini policija je pronašla 34 stabljike konoplje visine do 265 centimetara koje će se dostaviti Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu.

>> Policija uhvatila 69-godišnjaka s indijskom konopljom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije